made by

Загружается плейер...

В гостях у Украинской певицы ILLARIA
18 фев 2014
344

ІLLARIA народилась і проживає в Києві. З самого дитинства професійно займається музикою. Закінчила Київський музичний інститут ім. Р. М. Глієра, де і розпочала свій творчий пошук власного стилю у музиці. Досліджуючи різні музичні напрямки вона знайшла себе в етнічній музиці. Працює у таких жанрах як: фолк-рок, етно-рок, софт-рок.

2006 рік став вирішальним для співачки. Саме тоді вийшла її пісня "Вільна", яка і закріпила за співачкою її оригінальний стиль. У 2008 році виступила з гуртом "Natural spirit" в якості фронт вокалістки і була співавторкою третього студійного альбому . Але її сольна кар'єра теж рухалась вперед, вона зібрала професійну команду музикантів (гітарист, басист, барабанщик та перкусіоніст). Гурт ІLLARIA почав гастролювати і приймати участь у різноманітних фестивалях, теле - та радіо проектах.

В 2012 році приймає участь у другому сезоні розважального музичного талант-шоу "Голос Країни" на 1+1 і попадає в команду відомого співака - Олега Скрипки. Це був справжній успіх, який збільшив кількисть її шанувальників в рази.

Дискографія співачки:

Студійні альбоми:

  • "Вільна" (2010)
  • "Вільна" (перевидання, 2013)
  • "13 місяців" ( 2014)

Демо:

  • «Рано» (2007) — промо-диск

Сингли:

  • "Вільна" (2010)
  • "Ангел світла" (2012)
  • "Країна мрій" (кавер Воплі Водоплясова) (2013)

Відео співачки:

Офіційні кліпи:

  • «Верше»(2010)
  • «Ангел світла» (2012)
  • «Мантра» (2013)
  • «Не відпускай» (2013)

Інше відео:

  • «Вільна» (фотокліп) (2010)
  • «Тихий гай»(2011)

Відзнаки:

  • Володарка гран-прі конкурсу молодих композиторів ім. Івана Карабиця
  • Почесна премія Міністерства культури України «За особистий внесок у розвиток культури України»
  • 2010 — звання «Відкриття року» фестивалю «Мазепа-Фест» (Полтава)
  • 2011 — єдина перша премія фестивалю «Червона рута»
  • 2011 — член журі та гість літературного конкурсу «Коронація слова 2011»

Додаткова інформація:

- офіційний веб-сайт співачки: illaria.ua

 

Комментарии